life

December 24, 2010

untittled :)

ohhey,lama sangat aku tak buka blog nie.dan lama sangat aku tak buat entry.okay,,aku tak busy mana pun.tak holiday mana pun.tapi these few days,banyak kenduri.okay,memang aku tak suka kenduri,tapi ni kenduri sedare-mare aku yang terdekat.nak tak nak,kene pergi jugak.banyak foto*banyak la sangat* takpe,nanti aku cuba upload. ohyea,btw,22DEC hari tu birthday aku,aku dapat X3-00.dari bapak aku. ohh,i loveee it~
finally dapat jugak henset kan ^^

No comments:

Post a Comment